Boek je markten in drie eenvoudige stappen:

  1. Kies je markten uit:

Je boekt een of meerdere markten door een vinkje ervoor te zetten in de marktlijst. Onder de link vind je een omschrijving van de markt en alle belangrijke details (meldtijden, locatie e.d.).

Je kunt ook eerst het totaalaanbod doornemen waarna je je keuze maakt. Voor de meeste markten hanteren wij standaardtarieven maar soms wijken deze af door bijvoorbeeld kortingsregelingen. Dit wordt vermeld in de marktomschrijving.

  1. Vul je persoonlijke gegevens in:

Wanneer je de gewenste markten hebt aangevinkt vul je je persoonlijke gegevens in. Eventuele bijzonderheden (wensen) kun je aangeven in het invulblok “rekening houden met” onderaan de pagina. Daarna klik je op “markt(en) boeken” en je ontvangt een e-mail waarin wordt bevestigd dat je inschrijving is verstuurd.

  1. Bevestiging en borg:

Geboekte markten worden binnen een week bevestigd (meestal op vrijdag). Je krijgt dan een e-mail met daarin een overzicht van de geboekte markten en het verzoek een borg van € 50,00 te storten onder vermelding van je klantnummer (staat ook in dit overzicht). Deze borg wordt op de markt zelf verrekend of je kunt hem laten staan tot en met de laatste geboekte markt. Voor alle markten geldt dat er altijd een borg moet staan voordat de inschrijving wordt meegenomen in de indeling (zie marktvoorwaarden).

Marktlijst (klik op de markt voor alle details):