Het kan zijn dat er gedurende het jaar markten bijkomen die voor jou ook interessant zijn. Daarom is het handig om je aan te melden voor de nieuwsbrief. Wij versturen deze niet vaak, maximaal 5 keer per jaar en alleen als we iets relevants te melden hebben.

Prijsinformatie standgeld (alle genoemde bedragen zijninclusief 21% BTW):

Commerciële kooplieden:

  • € 50,00 per grondplaats van 4 meter (strekkend, minimale afname 4 meter).
  • Een kraam kost € 20,00 extra.
  • Bij afname van meerdere kramen (per markt) krijg je voor elke volgende kraam € 10,00 korting.

Niet commerciële kooplieden:

(instellingen, verenigingen, kunstenaars, hobbyisten, aanbieders van curiosa enz. ZONDER de mogelijkheid om kosten op te voeren en BTW te verrekenen!)

  • € 20,00 per grondplaats van 4 meter (strekkend, minimale afname 4 meter).
  • Een kraam kost € 15,00 extra.
  • Bij afname van meerdere kramen (per markt) krijg je voor elke volgende kraam € 10,00 euro korting.

Stroom- en verlichting aansluiten:

Soms zijn er zijn (beperkte) stroomvoorzieningen aanwezig, als er bijvoorbeeld een stroomkast voorhanden is en je stroom wilt dan moet je bij je inschrijving aangeven hoeveel aansluitingen je wilt en hoeveel vermogen je nodig hebt. Zijn deze voorzieningen er niet (wordt aangegeven in de omschrijving) dan kunnen wij dit ook niet voor je regelen. Je moet dan je eigen voorzieningen te treffen.

De kosten bedragen € 10,00 voor normale verbruikers (tot 1500 watt). Grootverbruikers (tot 3000 watt) betalen het dubbele tarief en enorme verbruikers (tot 5000 watt) het driedubbele.

Tijdens avondmarkten worden de kramen verlicht door middel van prikkabel met daarin twee fittingen waarin je ledlampen (grote fitting) kunt draaien. De kosten hiervoor bedragen € 10,00 per kraam.