Al onze kramen meten 4 x 1 meter en zijn voorzien van een afdak. Als je een hoekkraam of extra ruimte naast de kraam wilt dan kun je dit op het inschrijfformulier aangeven. Kapverlengers en uitbouwen worden niet toegestaan.

Alle genoemde bedragen zijn inclusief 21% BTW.

Het verschuldigde marktgeld moet bij het melden worden voldaan of ter plekke worden verrekend met de gestorte borg.

Borgsysteem
Voor aanvang van de markt dient er een borg van  € 50,= te staan. Deze borg wordt op de dag van de markt verrekend met jouw betaling. Als de markten je bevallen, kun je deze ook laten staan tot de laatste markt van het seizoen en deze dan verrekenen.

LET OP: GEEN BORG BETAALD? DAN LOOP JE DE KANS DAT JE RESERVERING NIET WORDT MEEGENOMEN IN DE MARKTINDELING!

Facturen worden NIET gestuurd, na jouw betaling ontvang je op de markt bij het melden een kwitantie voor de markt.

Standgeld (inclusief 21% BTW):

Commerciële kooplieden:

  • € 50,00 per grondplaats van 4 meter (strekkend).
  • Een kraam kost € 20,00 extra.
  • Bij afname van meerdere kramen (per markt) krijg je voor elke volgende kraam € 10,00 korting.

Niet commerciële kooplieden:

(instellingen, verenigingen, kunstenaars, hobbyisten, aanbieders van curiosa enz. ZONDER de mogelijkheid om kosten op te voeren en BTW te verrekenen!)

  • € 15,00 per grondplaats van 4 meter (strekkend).
  • Een kraam kost € 20,00 extra.
  • Bij afname van meerdere kramen (per markt) krijg je voor elke volgende kraam € 10,00 euro korting.

Stroom- en verlichting aansluiten:

Soms zijn er zijn (beperkte) stroomvoorzieningen aanwezig, als er bijvoorbeeld een stroomkast voorhanden is en je stroom wilt dan moet je bij je inschrijving aangeven hoeveel aansluitingen je wilt en hoeveel vermogen je nodig hebt. Zijn deze voorzieningen er niet (wordt aangegeven in de omschrijving) dan kunnen wij dit ook niet voor je regelen. Je moet dan je eigen voorzieningen te treffen.

De kosten bedragen € 15,00 voor normale verbruikers (tot 1500 watt). Grootverbruikers (tot 3000 watt) betalen het dubbele tarief en enorme verbruikers (tot 5000 watt) het driedubbele.

Tijdens avondmarkten worden de kramen verlicht door middel van prikkabel met daarin twee fittingen waarin je ledlampen (grote fitting) kunt draaien. De kosten hiervoor bedragen € 10,00 per kraam.