Pasar Belanda (Hollandse Markt)

Details
Date:

augustus 3

Time:

11:00 - 17:00

Event Category:

Markten

Event Tags:

Katwijk aan Zee

Venue

Centrum Katwijk aan Zee

Princestraat 20

Katwijk aan Zee, 2225 GB

Het Noordzee Zomerfestival bestaat al ruim 20 jaar en is een begrip in Katwijk aan Zee en de verre omtrek.

In augustus staat de festivaltent een dikke week lang aan het strand van Katwijk aan Zee voor een ongeëvenaard gratis toegankelijk feest voor jong en oud!

Vorig jaar is een begin gemaakt met de organisatie van een Pasar met een oriëntaalse markt vol entertainment, exotische spijzen en boetiekjes in en om de tent om het strand. Wij sluiten aan met een Hollandse Markt die vanuit het centrum de aansluiting met het terrein van het festival vormt. Het zijn dus twee apart georganiseerde evenementen die samen een groots geheel vormen.

De markt vindt plaats in het winkelhart van Katwijk aan Zee op het Andreasplein en de Princestraat. Het is een geweldige marktlocatie met ruimte voor zo’n 100 kramen en er zijn voldoende stroomvoorzieningen en de auto kan achter de kraam worden geparkeerd!

Het zijn niet alleen de lokale en regionale bezoekers die hierop afkomen, het stikt in deze periode werkelijk van de toeristen. Haak er op aan met je handel en/of de aankleding van je kraam!

Details:

  • Begin- en eindtijd markt: 11.00-17.00 uur
  • Meldtijden: 08.00 – 10.00 uur
  • Meldlocatie: volgt later
  • Kramen leeg: 18.00 uur
  • Parkeren: zoveel mogelijk achter de kraam
  • Bijzonderheden: heeft u oosterse of orientaalse handel die goed past op een Pasar Malam? Meld u zich dan aan bij Shirley of Roy voor een plek in of rond de tent op het strand via mailadres rjvde01@gmail.com Let op! De Pasar Malam in de tent hanteert aangepaste tijden!
    .

Marktboeking

Boekingsformulier markt

Jouw gegevens

Titel(Vereist)
N.A.W. gegevens(Vereist)
Adresgegevens(Vereist)

Bedrijfsgegevens (indien van toepassing)

Gegevens kraam/standplaats

Ik schrijf me in voor de volgende markten(Vereist)
Kies een branche die het beste bij jouw kraam past. Bij de opgaaf van jouw handel kun je wat nader specificeren als dat nodig is.
Een kraam is inclusief 4 meter grondplaats (frontbreedte). Heb je extra meters naast je kraam nodig? Dan kun je dat bijboeken bij de meters grondplaats.
Dit hoef je niet in te vullen als je een kraam boekt. Daar zit standaard een grondplaats bij van 4 meter frontbreedte.
Voorkeur betaalwijze(Vereist)
Betaal je contant? Dan moet je zorgen dat er uiterlijk een week voor aanvang van de markt een borg staat van € 50,00. In de bevestiging die je ontvangt staat hoe je dit moet overmaken. Wil je op factuur betalen? Dan krijg je die ruim voor aanvang van de markt en je moet dan ook wel zorgen dat deze minimaal 2 dagen voor de markt is overgemaakt. Je hoeft dan geen borg te storten.

De kleine lettertjes

Ik heb de marktvoorwaarden gelezen en begrepen(Vereist)
Ik kan je niet dwingen maar het is wel verstandig om kennis te nemen van de marktvoorwaarden en de tarieven. Voor sommige markten gelden afwijkende tarieven, dit staat vermeld in de omschrijving van de betreffende markt. Voor alle overige markten gelden de gangbare tarieven zoals die in de marktvoorwaarden staan.

Comments are closed.