Waar kunnen wij mee helpen?

Inmiddels hebben we heel wat successen (en ja, ook een paar mislukkingen) op ons conto bij kunnen schrijven.

Wij zijn zeer ervaren in de organisatie van grote publieksevenementen. Daarbij hoort uiteraard ook het regelen van een groot aantal randvoorwaarden zoals de benodigde vergunningen, verkeersregelaars, security, verkeersomleidingen, tijdelijke voorzieningen zoals tenten en parkeergelegenheid maar ook het benaderen en vastleggen van deelnemers aan het evenement, oproepkrachten, artiesten en leveranciers.

Wij zijn een veelzijdig bedrijf. Wij kunnen complete jaarprogramma’s bedenken, uitwerken, begroten, budgetteren en uitvoeren. Maar ook kunnen wij met je meedenken bij het formuleren van een (meerjaren)doelstellingen en je bijstaan op de weg daar naartoe. Niet alleen door het uitvoeren van evenementen maar juist door bij het begin te beginnen.

Een standaardplan kunnen wij niet uit de spreekwoordelijke kast trekken maar wij bedenken graag een plan op maat. Of dat nou gaat om een onderdeel van een promotiecampagne of een compleet promotioneel jaarprogramma, we kunnen het allemaal regelen.

Vanaf de vergadertafel tot en met het opruimen na afloop van een evenement kunnen wij betrokken zijn bij de promotie van jouw winkelgebied. Dat betekent duidelijkheid in de aanloop, de uitvoering en de financiële verantwoording van de uitgevoerde promotionele campagnes.

Het op de juiste manier promoten van een evenement is een vaak onderschatte bezigheid. Een PR-traject is meer dan het rondmailen van een persbericht, het ophangen van een poster of een berichtje via sociale media versturen.

Doelgroepbepaling, bereikbaarheidsonderzoek en een uiteindelijk PR plan vormt onze werkwijze. Daarna benaderen wij de potentiële bezoeker door het strategisch plaatsen van advertenties, het benaderen van de regionale media met redactionele artikelen (on- en offline) en het verspreiden van posters en flyers. Ook de redactie en het drukwerk kunnen wij verzorgen.

Wij beschikken over zoveel connecties en draadjes dat wij altijd wel met een voorstel voor passend entertainment kunnen komen. Dat kan variëren van kinderattracties, figuranten, demonstraties, kinderboerderijen, bijzondere vervoersmiddelen, presentatoren en ponyrijden tot een complete historische optocht waarbij vijf eeuwen worden bestreken. In feite kunnen we alles regelen, beschikken we zelf niet over namen en rugnummers dan kennen we wel iemand die weer iemand kent.

Klinkt het goed? Laten we dan eens bellen of mailen!