Winterfair: Reaching Hand

KSM en Reaching Hand zetten een fantastisch kertconcert neer op 15 en 16 december en geven hiervan alvast een voorproefje tijdens de Winterfair.

“Wij zijn Reaching Hand, ook wel bekend als het oudste jongerenkoor uit Enkhuizen. We zijn een gezellige en hechte groep mensen, die iedere vrijdag samenkomt om lekker te zingen. Onder de muzikale leiding van dirigente Ria van Bijnen en ons combo Hans Weenink (piano), Robbin Wit (drum) en Paul Grooteman (basgitaar), studeren wij wekelijks nieuwe nummers in. Ons vierstemmig repertoire is zeer divers en tegenwoordig uitgebreid met o.a. Engels- en Nederlandstalige pop, rock en musical liedjes.

U zou ons wellicht kunnen kennen van het openluchtconcert ‘Passion Enkhuizen’, die wij begin april, in samenwerking met kinderkoor Sunshine, in de haven van Enkhuizen hebben opgevoerd. Mocht u niet in de gelegenheid zijn geweest om hierbij aanwezig te zijn, dan hebben wij goed nieuws voor u!

Aankomende 15 en 16 december vindt in de Westerkerk één van onze grootste kerstconcerten plaats (‘Together at Christmas’). Dit doen wij niet alleen, maar samen met onze muzikale partner KSM (Koninklijk Stedelijk Muziekkorps uit Enkhuizen).

De kerstconcerten met KSM zijn groot favoriet bij de koorleden en we kijken er dan ook ontzettend naar uit om samen twee concerten neer te zetten. Het zou natuurlijk nog leuker zijn als ook u daarbij aanwezig bent! Mocht u alvast een beetje in de kerststemming willen komen, dan kunt naar ons komen luisteren op 9 december tijdens de Winterfair in Enkhuizen.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *