Superkoopzondagmarkt Hoorn

Details
Date:

september 29

Time:

12:00 - 17:00

Event Category:

Evenementen

Event Tags:

Hoorn, Superkoopzondag

Organizer

Edith Hartog

Email: info@edithhartog.nl Phone: 0228593755
Venue

Hoorn centrum

Grote Noord

Hoorn, Noord-Holland, Nederland, 1621 KD

Supergezellige markt aansluitend bij het HDA Autospektakel

Deze markt wordt gezamenlijk georganiseerd met het evenement van de samenwerkende Hoornse autodealers die deze dag hun meest bijzondere aanbod presenteren in de binnenstad op Grote Noord en Gedempte Turfhaven. De markt staat vandaag op Gouw en Nieuwstraat.

Meedoen aan de markt? Klik dan hier!

Hoorn, Stad van de Gouden Eeuw

Of je nu in Hoorn woont of als gast komt, de oude binnenstad trekt! Er is een mooi ’winkelrondje’ waar alle bekende winkels maar ook unieke zaken te vinden zijn. En grenzend aan dit ’winkelrondje’ vind je bijzondere winkels met bijvoorbeeld cadeauartikelen, boeken, antiek en curiosa, maar ook musea en galeries. En je belandt dan uiteraard ook in het havengebied, misschien wel de mooiste haven aan het IJsselmeer…

Je loopt in Hoorn niet door een historische stad, nee je ruikt en voelt bij ons de geschiedenis van de VOC, de WIC en de walvisvaarders. Met een beetje geluk hangen de vissers hun netten te drogen aan de brug, wordt in de haven een oud schip opgeknapt en vertelt een Horinees je een prachtverhaal. Bijvoorbeeld over de avonturen van de Jongens van Bontekoe. Of de Slag van Bossu die ooit pal voor de Hoornse kust werd uitgevochten.

Hoorn heeft een rijke historie. Kom die proeven!

Comments are closed.