Kom jij ons zo af en toe uit de brand helpen?

Zoveel klussen en klusjes!

In een organisatie als de onze zijn er ontelbare klussen en klusjes bij de uitvoering van evenementen waar je zelf niet aan toe komt. Simpelweg omdat je jezelf niet in stukken kunt verdelen!

Het is de kunst om de juiste persoon op het juiste moment op de juiste plek te zetten en wij mogen onze handen dicht knijpen met de groep mensen die wij in de loop der jaren om ons heen hebben verzameld. Een deel daarvan kennen wij al 20 jaar! Natuurlijk is het onvermijdelijk dat er ook eens mensen afvallen en daarom zijn wij altijd op zoek naar mensen die ons kunnen helpen bij voorkomende werkzaamheden. Dit zijn geen klussen waar je volop voor moet zijn ingewerkt maar een bepaalde mate van handigheid is wel belangrijk!

Natuurlijk zou je alles professioneel kunnen inhuren maar daarmee worden evenementen simpelweg onbetaalbaar. Wij belonen je met een vrijwilligersvergoeding, een prima verzorging en een leuke dag in een hecht team waarop je achteraf (hopelijk) met een goed gevoel en gepaste trots op terug kunt kijken.

Mocht je het interessant vinden om in onze oproeperspoule te worden opgenomen, vul dan het onderstaande formuliertje in, geef aan waar je voor te porren bent. Moet de bemensing worden uitgezet, dan volgen er vanzelf oproepen en wellicht zien wij elkaar dan binnenkort!

[vfb id=21]