Jaarmarkt Heemskerk – VOLGEBOEKT

Details
Date:

april 14

Time:

11:00 - 17:00

Event Category:

Markten

Event Tags:

Heemskerk, jaarmarkt, kermis

Organizer

Edith Hartog Evenementen & Markten

Email: info@edithhartog.nl Phone: 0228593755
Venue

Sportboulevard Heemskerk

Kerkweg 217

Heemskerk, Noord-Holland, Netherlands, 1964 KJ

Deze markt is volgeboekt! Als je toch inschrijft dan betekent dat dat je op de wachtlijst komt. Zodra er dan weer een plek vrij komt (bijvoorbeeld door een andere indeling of door afmeldingen van derden) meld ik me bij je met de vraag of je nog interesse hebt.

Jaarmarkt tijdens Nostalgische Kermis te Heemskerk

De jaarlijkse nostalgische kermis is dit jaar van vrijdag 12 tot en met zondag 14 april. Het is een echt familieweekend met veel aanloop. Bij mooi weer krijg je er het Vondelparkgevoel…
De kermis is op de zonneweide van het zwembad, er zijn heel veel activiteiten van de diverse ondernemers en het kloppende horecahart wordt gevormd door Familierestaurant Bleij met de aangrenzende speeltuin. Er is een gigantisch verhard parkeerterrein rond de locatie en als afsluiter van een kermis hoort er natuurlijk een jaarmarkt bij. Deze komt aan de voorkant van het restaurant en vormt de entree naar de kermis.

Wij gaan deze markt organiseren op de zondag 14 april. Doe jij mee? NB, food (patat, poffertjes e.d.) en kermishandel (snoep, suikerspin e.d.) mogen we niet toelaten.

Details:

Begin- en eindtijd markt: 11.00 – 17.00 uur
Meldtijden: 08.30-10.00 uur
Meldlocatie: bij mijn bus bij de ingang van het terrein
Kramen leeg: 19.00 uur
Max. aantal kramen: 70
Parkeren: gratis achter de kraam
Bijzonderheden: er zijn geen stroomvoorzieningen

Inschrijven kan hier:

Marktboeking

Boekingsformulier markt

Jouw gegevens

Titel(Vereist)
N.A.W. gegevens(Vereist)
Adresgegevens(Vereist)

Bedrijfsgegevens (indien van toepassing)

Gegevens kraam/standplaats

Ik schrijf me in voor de volgende markten(Vereist)
Kies een branche die het beste bij jouw kraam past. Bij de opgaaf van jouw handel kun je wat nader specificeren als dat nodig is.
Een kraam is inclusief 4 meter grondplaats (frontbreedte). Heb je extra meters naast je kraam nodig? Dan kun je dat bijboeken bij de meters grondplaats.
Dit hoef je niet in te vullen als je een kraam boekt. Daar zit standaard een grondplaats bij van 4 meter frontbreedte.
Voorkeur betaalwijze(Vereist)
Betaal je contant? Dan moet je zorgen dat er uiterlijk een week voor aanvang van de markt een borg staat van € 50,00. In de bevestiging die je ontvangt staat hoe je dit moet overmaken. Wil je op factuur betalen? Dan krijg je die ruim voor aanvang van de markt en je moet dan ook wel zorgen dat deze minimaal 2 dagen voor de markt is overgemaakt. Je hoeft dan geen borg te storten.

De kleine lettertjes

Ik heb de marktvoorwaarden gelezen en begrepen(Vereist)
Ik kan je niet dwingen maar het is wel verstandig om kennis te nemen van de marktvoorwaarden en de tarieven. Voor sommige markten gelden afwijkende tarieven, dit staat vermeld in de omschrijving van de betreffende markt. Voor alle overige markten gelden de gangbare tarieven zoals die in de marktvoorwaarden staan.

Comments are closed.