Nazomermarkt Schermerhorn (dorpsfeest)

Details
Date:

september 8

Time:

11:00 - 16:00

Event Category:

Markten

Event Tags:

dorpsfeest, jaarmarkt, schermerhorn

Organizer

Edith Hartog

Email: info@edithhartog.nl
Venue

Schermerhorn - centrum

Oosteinde

Obdam, 1636 XV

Zo’n echt ouderwets dorpsfeest met loeiveel activiteiten. Waar vindt je zulks nog? Nou, in Schermerhorn doen ze het al heel lang en heel succesvol! Het hele dorp doet, al dan niet actief, mee. En bezoekers uit de verre omtrekt weten de feestelijkheden te vinden!

Het Nazomerspektakel vindt altijd plaats in het tweede weekend van september. Het hele dorp is versierd, er zijn feesten, er is een kinderkermis en op de zondag is er een pracht van een markt op de oude Dorpsstraat en het aanpalende evenemententerrein. De organisatie is zo blij met de deelnemers aan de markt dat ze de gehele dag in de watten worden gelegd met koffie en cake en een pannenkoekenlunch. Waar maak je dat mee!

Het organiserende comite heeft mij gevraagd om kooplieden voor de markt te werven en ik doe dat heel graag. Ik ben namelijk gek op dorpsfeesten.

De kraamhuur is bescheiden, voor maar € 42,50 huurt u een kraam of een grondplaats van 4 meter. De werving en de administratieve afhandeling verloopt via mijn bureau, de organisatie blijft in handen van het Floorcomite.

De markt is op zondag 8 september van 11.00 tot 16.00 uur. Overige details volgen later.

Inschrijven kan vanaf vandaag! Wie het eerst komt het eerst maalt.

Details:

  • Begin- en eindtijd markt: 11.00 – 16.00 uur
  • Meldtijden: 8.30-10.00 uur
  • Meldlocatie: volgt
  • Kramen leeg: 17.00 uur
  • Max. aantal kramen: 100
  • Parkeren: gratis parkeergelegenheid achter de kraam of anders vlakbij
  • Bijzonderheden: er zijn stroomvoorzieningen aanwezig

Marktboeking

Boekingsformulier markt

Jouw gegevens

Titel(Vereist)
N.A.W. gegevens(Vereist)
Adresgegevens(Vereist)

Bedrijfsgegevens (indien van toepassing)

Gegevens kraam/standplaats

Ik schrijf me in voor de volgende markten(Vereist)
Kies een branche die het beste bij jouw kraam past. Bij de opgaaf van jouw handel kun je wat nader specificeren als dat nodig is.
Een kraam is inclusief 4 meter grondplaats (frontbreedte). Heb je extra meters naast je kraam nodig? Dan kun je dat bijboeken bij de meters grondplaats.
Dit hoef je niet in te vullen als je een kraam boekt. Daar zit standaard een grondplaats bij van 4 meter frontbreedte.
Voorkeur betaalwijze(Vereist)
Betaal je contant? Dan moet je zorgen dat er uiterlijk een week voor aanvang van de markt een borg staat van € 50,00. In de bevestiging die je ontvangt staat hoe je dit moet overmaken. Wil je op factuur betalen? Dan krijg je die ruim voor aanvang van de markt en je moet dan ook wel zorgen dat deze minimaal 2 dagen voor de markt is overgemaakt. Je hoeft dan geen borg te storten.

De kleine lettertjes

Ik heb de marktvoorwaarden gelezen en begrepen(Vereist)
Ik kan je niet dwingen maar het is wel verstandig om kennis te nemen van de marktvoorwaarden en de tarieven. Voor sommige markten gelden afwijkende tarieven, dit staat vermeld in de omschrijving van de betreffende markt. Voor alle overige markten gelden de gangbare tarieven zoals die in de marktvoorwaarden staan.

Comments are closed.