Wieringer Kerstmarkt

Details
Date:

december 17

Time:

11:00 - 17:00

Event Category:

Markten

Event Tags:

Hippolytushoef, kerstmarkt

Organizer

Edith Hartog Evenementen & Markten

Email: info@edithhartog.nl
Venue

Hippolytushoef - centrum

Kerkplein

Hippolytushoef, 1777 CD

Hippolytushoef is een pittoresk dorp met een prachtige kern waar je nog een echt ouderwets marktrondje om de kerk kunt maken. En dat gaan we doen ook! Het dorp is hecht en er is een bijzonder actieve evenementencommissie die het hele jaar door een enorme verscheidenheid aan evenementen en activiteiten organiseert. Ik ben gevraagd om de evenementen te voorzien van een mooie en attractieve markt en de evenementencommissie organiseert er een geweldig randprogramma omheen.
Van heinde en verre komen de bezoekers op deze evenementen af!

Alle handel is welkom en kooplieden die kerstartikelen (kerstdecoratie, kerststukken e.d.) aanbieden, krijgen de kraam tegen gereduceerd hobbyistentarief (25 euro incl. BTW)

Afgezien van een snackbar, een pizzaria en een ijssalon is er niet veel horeca dus zijn er volop mogelijkheden voor kooplieden die food aanbieden. Ook stroomvoorzieningen zijn er genoeg.

Details:

  • Begin- en eindtijd markt: 11.00 – 17.00 uur
  • Meldtijden: 8.30-10.00 uur
  • Meldlocatie: volgt
  • Kramen leeg: 18.00 uur
  • Max. aantal kramen: 100
  • Parkeren: gratis op het parkeerterrein van de Aldi
  • Bijzonderheden: er zijn voldoende stroomvoorzieningen

Marktboeking

Boekingsformulier markt

Jouw gegevens

Titel(Vereist)
N.A.W. gegevens(Vereist)
Adresgegevens(Vereist)

Bedrijfsgegevens (indien van toepassing)

Gegevens kraam/standplaats

Ik schrijf me in voor de volgende markten(Vereist)
Kies een branche die het beste bij jouw kraam past. Bij de opgaaf van jouw handel kun je wat nader specificeren als dat nodig is.
Een kraam is inclusief 4 meter grondplaats (frontbreedte). Heb je extra meters naast je kraam nodig? Dan kun je dat bijboeken bij de meters grondplaats.
Dit hoef je niet in te vullen als je een kraam boekt. Daar zit standaard een grondplaats bij van 4 meter frontbreedte.
Voorkeur betaalwijze(Vereist)
Betaal je contant? Dan moet je zorgen dat er uiterlijk een week voor aanvang van de markt een borg staat van € 50,00. In de bevestiging die je ontvangt staat hoe je dit moet overmaken. Wil je op factuur betalen? Dan krijg je die ruim voor aanvang van de markt en je moet dan ook wel zorgen dat deze minimaal 2 dagen voor de markt is overgemaakt. Je hoeft dan geen borg te storten.

De kleine lettertjes

Ik heb de marktvoorwaarden gelezen en begrepen(Vereist)
Ik kan je niet dwingen maar het is wel verstandig om kennis te nemen van de marktvoorwaarden en de tarieven. Voor sommige markten gelden afwijkende tarieven, dit staat vermeld in de omschrijving van de betreffende markt. Voor alle overige markten gelden de gangbare tarieven zoals die in de marktvoorwaarden staan.

Comments are closed.