Gewijzigd programma juli

Helaas moet ik je vertellen dat er voor de maand juli een aantal wijzigingen zijn ten opzichte van het voorgenomen programma. Het duurde lang, heel lang, voordat hier een besluit op werd genomen door -uiteindelijk- de Hoornse burgemeester.

Gisteren 6 juli, aan het einde van de middag, kwam het bericht dat er in juli wel Woensdagmarkten mogen worden georganiseerd maar zonder thematische invulling en op de manier zoals de zaterdagmarkt wordt georganiseerd. Voor de maand augustus gaat alles vooralsnog en tot nader order (hopelijk eerder dan nu het geval is) door.

Concreet betekent dit het volgende:

Woensdagmarkt 14 juli – Creatief Hoor(n)

-De Woensdagmarkt van 14 juli komt in zijn geheel te vervallen en wordt vervangen door een extra Woensdagmarkt op 11 augustus vanwege de Hoornse kermis die dit jaar ook niet in de binnenstad plaatsvindt maar op het Pelmolenpad.

-De Creatiefmarkt (Hoornse Weversmarkt) wordt verplaatst naar zaterdag 28 augustus. Locatie (Kleine Noord en Grote Noord) blijft gelijk. Het wordt onderdeel van de Dag van de Markt, een winkelweekend wat plaatsvindt van vrijdag 27 t.m. zondag 29 augustus.

Woensdagmarkt 21 juli – Hoornse Clowntjesdag

-De Woensdagmarkt vindt plaats op Breed, Gedempte Turfhaven, Gouw en Nieuwstraat

-De Clowntjesdag wordt verplaatst naar zondag 26 september. De oproepers moeten even aangeven of ze deze dag beschikbaar zijn. Hoor ik niets? Dan ga ik er vanuit dat ik op je mag rekenen.

-Het geboekte entertainment wordt gevraagd aanpassingen te doen zodat ze lopend/mobiel over het marktterrein kunnen gaan.

Zondag 25 juli – Hoorns Oldtimerspektakel

-Het gehele evenement wordt verplaatst naar zondag 29 augustus en wordt onderdeel van het Winkelweekend wat staat gepland. De deelnemers wordt gevraagd zich af te melden als zij op deze dag verhinderd zijn. Kun je wel? Dan hoor ik gewoon niets en ga ik er vanuit dat je deze dag met auto en al aanwezig bent.

Woensdagmarkt 28 juli – Hoorn op Hoeven

-De Woensdagmarkt vindt plaats op Breed, Gedempte Turfhaven, Gouw en Nieuwstraat

-De ponydag en het ringsteken worden verplaatst naar woensdag 18 augustus als onderdeel van Nostalgisch Hartje Hoorn. Geboekt entertainment wordt gevraagd zich aan te passen naar mobiel/rondlopend entertainment of door te schuiven naar de 18e augustus.

Woensdag 4 augustus – Moet je eens Hoorn!

Vooralsnog geen wijzigingen, ook de straatmuzikanten gaan gewoon door.

Woensdag 11 augustus – Woensdagmarkt met Lappendagsale

Dit betreft een extra Woensdagmarkt (in plaats van 14 juli) op Breed, Gedempte Turfhaven, Gouw en Nieuwstraat. Op het Kleine Noord en het Grote Noord staan hier en daar kramen van winkeliers die meedoen aan de Lappensaletiendaagse. Deze kramen staan tegen de gevels van de winkels aan en niet aaneengesloten. Ze vormen een lint vanaf het Stationsgebied (de kermis is op het Pelmolenpad) naar de binnenstad. Hiervoor wordt een aparte werving opgezet welke uitsluitend bedoeld is voor Hoornse binnenstadsondernemers.

Woensdag 18 augustus – Nostalgisch Hartje Hoorn

-Ponydag en Ringsteken worden ingepast in dit evenement op de Gedempte Turfhaven.

-Deelnemers aan de ponydag wordt gevraagd aan te geven of ze deze dag niet kunnen. Hoor ik niks, dan ga ik er vanuit dat je deze dag meedoet.

-De organisatie van het Ringsteektoernooi moet worden ingeseind en ook alle leveranciers en medewerkers. Bij deze. Laat het me weten als je deze dag niet kunt, hoor ik niets, ga ik er vanuit dat ik op je mag rekenen.

Voor mij betekent dit dat ik de komende dagen enorm druk ben met het informeren, omboeken, aanpassen, opnieuw uitzetten en wijzigen van zaken, bemensing, boekingen en dergelijke. Mocht je urgente vragen hebben, mail me dan op info@edithhartog.nl

De mensen die een markt hebben geboekt krijgen een nieuwe bevestiging en de mogelijkheid om zich in te schrijven voor woensdag 11 augustus. Boeken gaat via de normale procedure (het inschrijfformulier via deze pagina). Geef me nog even vandaag (7 juli) om zaken aan te passen. Reacties elders op de pagina worden niet in behandeling genomen.

Het spijt me werkelijk voor alle onduidelijkheden, verwarring, rompslomp en dergelijke maar dit is nou weer zo’n typisch geval van overmacht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *