Op de valreep: Woensdagmarkten Hoorn

5 t.m. 26 augustus van 10 tot 5 uur

De Hoornse Woensdagmarkten hebben al een historie van 57 jaar en het leek erop dat deze markten een jaartje over zouden moeten gaan slaan. Gelukkig hebben we groen licht gekregen en mogen we alsnog in de maand augustus een viertal markten organiseren.

Natuurlijk gebeurt dit in een aangepaste vorm. De markt vindt plaats op exact dezelfde wijze als de Zaterdagmarkt en staat dus vier weken lang op Nieuwstraat, Gouw en Gedempte Turfhaven. De tweede markt (12 augustus) valt in de kermisweek dit dit jaar op het Pelmolenpad plaatsvindt en een voorwaarde is dat de deelnemende winkeliers aan de Lappensale voorrang krijgen bij het bemannen van een kraam. De kramen die overbijlven kunnen worden uitgegeven aan derden. 

Wij zoeken kooplieden met leuke handel zoals curiosa, brocante, vintage, gebruikte boeken, woondecoratie, bijzondere artikelen en lekkere dingen.

Er zijn geen thema’s verbonden aan de dagen, we houden een gezellige markt, ruim opgezet en aangekleed met wat straatartiesten en -theater en we moeten met zijn allen er voor zorgen dat de coronaregels worden nageleefd willen we niet onze eigen glazen ingooien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *