Superkoopzondagmarkt Hoorn

Details
Date:

augustus 25

Time:

11:00 - 17:00

Event Category:

Markten

Event Tags:

braderie, Hoorn, platenbeurs

Organizer

Edith Hartog

Email: info@edithhartog.nl Phone: 0228-593755
Venue

Hoorn centrum

Grote Noord

Hoorn, Noord-Holland, Netherlands, 1621 KD

Vandaag presenteren wij weer zo’n grote markt in het historische stadshart van Hoorn. Zo’n 200 kramen staan opgesteld op de belangrijkste winkelstraten en de helft daarvan is bestemd voor deelnemers aan de jaarlijkse Platen- en CDbeurs. Deze beurs staat op de Gouw en de Nieuwstraat. Gedempte Turfhaven en Breed zijn bestemd voor kooplieden met de meest uiteenlopende braderiehandel maar ook voor met kooplieden met antiek/curiosa/vintage en kunst.

De markt is op een Superkoopzondag en dat betekent dat veruit de meeste winkels geopend zijn.

Details markt:

Begin- en eindtijd markt: 11.00 – 17.00 uur
Meldtijden: 08.30-10.00 uur
Meldlocatie: bij mijn bus, die staat geparkeerd op de kop van het Nieuwland 2
Kramen leeg: 18.00 uur
Max. aantal kramen: 150
Parkeren: niet achter de kraam maar op de reguliere parkeerterreinen
Bijzonderheden: we hebben geen marktkantoor en dus moeten we gebruik maken van mijn bus als meldpunt. Deze staat op de hoek van de Gouw/Nieuwland tegenover het tentje wat normaal gesproken fungeert als marktkantoor. Deze gaat overigens om 10.00 uur open.

Marktboeking

Boekingsformulier markt

Jouw gegevens

Titel(Vereist)
N.A.W. gegevens(Vereist)
Adresgegevens(Vereist)

Bedrijfsgegevens (indien van toepassing)

Gegevens kraam/standplaats

Ik schrijf me in voor de volgende markten(Vereist)
Kies een branche die het beste bij jouw kraam past. Bij de opgaaf van jouw handel kun je wat nader specificeren als dat nodig is.
Een kraam is inclusief 4 meter grondplaats (frontbreedte). Heb je extra meters naast je kraam nodig? Dan kun je dat bijboeken bij de meters grondplaats.
Dit hoef je niet in te vullen als je een kraam boekt. Daar zit standaard een grondplaats bij van 4 meter frontbreedte.
Voorkeur betaalwijze(Vereist)
Betaal je contant? Dan moet je zorgen dat er uiterlijk een week voor aanvang van de markt een borg staat van € 50,00. In de bevestiging die je ontvangt staat hoe je dit moet overmaken. Wil je op factuur betalen? Dan krijg je die ruim voor aanvang van de markt en je moet dan ook wel zorgen dat deze minimaal 2 dagen voor de markt is overgemaakt. Je hoeft dan geen borg te storten.

De kleine lettertjes

Ik heb de marktvoorwaarden gelezen en begrepen(Vereist)
Ik kan je niet dwingen maar het is wel verstandig om kennis te nemen van de marktvoorwaarden en de tarieven. Voor sommige markten gelden afwijkende tarieven, dit staat vermeld in de omschrijving van de betreffende markt. Voor alle overige markten gelden de gangbare tarieven zoals die in de marktvoorwaarden staan.

One Response to “Superkoopzondagmarkt Hoorn

  • John van der Neut
    2 jaar ago

    Ik heb dit jaar weer flink genoten van de markt, de vele mensen die er op af zijn gekomen, en de bijzonder goede plaats die ik van je gekregen heb, dit i.v.m. de achteruitgang van mijn gezondheid. Heel veel sucses met de andere markten die je organiseert. Hartelijke groeten, John.