Vanuit stilstand in een volle rengalop

Op de nagels én de tanden bijten, daar kwam het afgelopen jaar wel zo’n beetje op neer. Het evenementendeel van mijn bureau lag zo goed als stil. En de dingen die nog wel liepen werden afgeblazen of in een heel kleine vorm uitgevoerd.

Maar afgelopen weekend kwam het verlossende woord van mijn opdrachtgever voor veel evenementen in Hoorn. Starten maar met de werving voor je verschillende doelgroepen en we bekijken per maand hoe de ontwikkelingen gaan met het oog op de Covid 19 maatregelen was de boodschap.

Dat hoef je natuurlijk geen twee keer zeggen en dus loopt het wervingstraject voor deelnemers aan deze grootschalige activiteiten inmiddels. Wel met een paar maanden achterstand en dat resulteert weer in een stuwmeer van adresbestanden, uitnodigingen, websites die moeten worden bijgewerkt, programma’s die moeten worden geschreven en ondertussen loopt de mailbox vol en blijven de telefoons rinkelen.

Heerlijk! Als vanouds bijna! Normaal gesproken gaan dergelijke uitnodigingstrajecten wat meer gedoseerd maar nu loopt alles een beetje door elkaar heen en dat is best geinig want ik vlieg met mijn gesprekken van hot naar her.

Ik zoek deelnemers en medewerkers voor de volgende evenementen:

Wil je je nog niet vastleggen maar wel op de hoogte blijven? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief en ontvang uitnodigingen als dat zo te pas komt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *